RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gangbro falt over buss

Sist oppdatert:
KRISTIANSAND (TV 2 Nettavisen): En lastebil med kran rev ned gangbrua, og bussen fikk brua i fronten. Bussen hadde 12 skolebarn om bord.

Ulykken som politiet fikk melding om klokken 14.15, skjedde på E39 i Hannevika vest for Kristiansand. En personbil er også involvert.

- Politiet er på plass og rapporterer om en skadd person. Ulykken er heldigvis ikke så dramatisk, sier operasjonsleder David Stamnes til TV 2 Nettavisen. Den skadde er bussjåføren, men han skal ikke være alvorlig skadd.

I sjokk
TV 2s team på stedet forteller at en lastebil med kran rev ned gangbrua. Lastebilen var på vei østover. Bussen kom i motsatt felt og ble truffet i fronten av gangbrua.

Sjåføren av lastebilen som rev ned gangbroa skal ifølge politiet være i sjokk, og blir tatt hånd om av helsepersonell.

Bussen var full av skolebarn. Det dreier om 12 elever og en lærer fra 10. klasse på Sogndalen ungdomsskole på vei hjem fra bedriftsbesøk.

Utrolig nok skal ingen av dem være fysisk skadd.

Alle elevene er likevel kjørt til legevakten i Søgne for sjekk. Også personene som befant seg i bilen er fraktet til legesjekk, men de skal heller ikke være skadd.

Trafikkaos
Personbilen som var involvert i ulykken, en nyere type BMW, kom kjørende østover etter lastebilen da broen falt ned.

E39 er stengt ved ulykkesstedet, og ulykken skaper store trafikkproblemer i området torsdag ettermiddag. Trafikken omdirigeres over Tinnheia og Slettheia.

Ulykkesbussen tilhører Kristiansand & Omegn Busstrafikk.

- Vi samler nå inn og gjennomgår rapporter fra folk på stedet, og har ikke tid til å uttale oss foreløpig, sier administrerende direktør Harald Vålandsmyr til TV 2 Nettavisen.

TV 2 Nettavisen kommer tilbake med mer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere