Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gangsterfamilie tauet inn

Foto: (Scanpix)
Sist oppdatert:
Like ved politihuset i Oslo skal en hel familie ha solgt narkotika for flere millioner kroner.

Etter en razzia mot familiens to leiligheter i oktober var spillet over, skriver Oslopuls. Både mor, far og barn i alle aldre er arrestert og siktet. Tiltalene spenner fra narkokriminalitet til heleri og grovt tyveri, ulovlig våpenhold, forsikringssvindel og biltyveri.

- En veldig spesiell sak. Men også tragisk. Alle som bodde der, må ha visst hva som foregikk, sier Kåre Stølen, stasjonssjef på Grønland politistasjon, til Oslopuls.

Politiet fant hasj gjemt i dører og skap, på baderommet og i takrenner, og mener leilighetene var et av byens største hasjutsalg. Naboene har i årevis vært plaget av stor ferdsel, bråk og truende gjenger i nabolaget, men er likevel sjokkert over opplysningene. Riksadvokaten mener at den 45 år gamle familiefaren og de fire sønnene hans har solgt hasj for flere millioner de siste årene.

- Min klient bestrider på det kraftigste at han skal ha vært delaktig i omsetning av hasj. Det ser ut som politiet satser på å felle han på grunnlag av økonomi. De mener å lese ut fra regnskap at han skal ha vært delaktig i narkotikatrafikk og levd av narkopenger, sier 45-åringens forsvarer Roy Peder Kulblik, som har engasjert en regnskapsekspert for å bevise det motsatte.

Tiltalen mot faren og de tre eldste sønnene har en øvre strafferamme på 15 års fengsel. Saken skal opp i Oslo tingrett i neste uke.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!