*Nettavisen* Nyheter.

Gangsterfamilie tauet inn

Foto: (Scanpix)

Like ved politihuset i Oslo skal en hel familie ha solgt narkotika for flere millioner kroner.

17.08.06 20:56

Etter en razzia mot familiens to leiligheter i oktober var spillet over, skriver Oslopuls. Både mor, far og barn i alle aldre er arrestert og siktet. Tiltalene spenner fra narkokriminalitet til heleri og grovt tyveri, ulovlig våpenhold, forsikringssvindel og biltyveri.

- En veldig spesiell sak. Men også tragisk. Alle som bodde der, må ha visst hva som foregikk, sier Kåre Stølen, stasjonssjef på Grønland politistasjon, til Oslopuls.

Politiet fant hasj gjemt i dører og skap, på baderommet og i takrenner, og mener leilighetene var et av byens største hasjutsalg. Naboene har i årevis vært plaget av stor ferdsel, bråk og truende gjenger i nabolaget, men er likevel sjokkert over opplysningene. Riksadvokaten mener at den 45 år gamle familiefaren og de fire sønnene hans har solgt hasj for flere millioner de siste årene.

- Min klient bestrider på det kraftigste at han skal ha vært delaktig i omsetning av hasj. Det ser ut som politiet satser på å felle han på grunnlag av økonomi. De mener å lese ut fra regnskap at han skal ha vært delaktig i narkotikatrafikk og levd av narkopenger, sier 45-åringens forsvarer Roy Peder Kulblik, som har engasjert en regnskapsekspert for å bevise det motsatte.

Tiltalen mot faren og de tre eldste sønnene har en øvre strafferamme på 15 års fengsel. Saken skal opp i Oslo tingrett i neste uke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.