RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Går berserk i Sandefjord

Sist oppdatert:
Sankthansfeiringen nærmer seg i Sandefjord. Politiet har allerede mye å gjøre.

Politiet har hatt en travel formiddag i Vestfold-byen. Ved 08-tiden ringte en kvinne inn på politiets nødtelefon. En slektning av beboerne i leiligheten hadde kommet på besøk, og gått berserk, skriver Østlands-Posten.

Skadene er betydelige, men innehaveren vil ikke anmelde forholdet.

Ved 11-tiden krasjet en kvinne i Tempokrysset i sentrum. Hun virket beruset, og ble holdt igjen av folk på stedet fordi hun ville stikke av. Politiets sykkelpatrulje kom til stedet kort etter.

En 44 år gammel kvinne ble ved 11.40-tiden innbrakt fra Dronningens gate. Hun hadde en pose med planter fra Kroken gartneri. Plantene var røsket opp med roten, og damen mistenkes for tyveri.

Endelig ble en dame slått og banket opp av en mann i Sandefjord sentrum. Politiet fikk melding klokken 07.35. Kvinnen er påført flere slag og spark, og er brakt til sykehus for sjekk. Mannen, en kar i 30-årene fra Tønsberg, er pågrepet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere