RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gasslekkasje på Vestby

Sist oppdatert:
Opp mot 200 mennesker ble evakuert fra sentrum av Vestby etter at det ble meldt om propanlekkasje natt til tirsdag. Se Web-TV.

En beboer kjente gasslukt og varslet brannvesenet. Nærmere 200 mennesker ble evakuert. Klokken 01.50 sier politiet i Follo at beboerne har begynt å returnere til hjemmene sine.

Se gratis innslag fra Web-TV.

- Lekkasjen er stengt, og brannvesenet har foretatt en vurdering som sier at faren er over, sier operasjonsleder Frank Opdahl ved Follo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Gasslekkasjen skal ha kommet fra et nybygg i området. Det er ikke kjent om det bor folk i bygget der lekkasjen stammer fra.

- Vi fikk melding av brannvesenet klokken 23.57. Vi rykket straks ut med mannskaper fra brannvesenet og ambulansetjenesten. Så mange som 200 mennesker kan ha blitt evakuert, men de er alle på vei tilbake til hjemmene sine nå. sier operasjonsleder Frank Opdahl.

Lekkasjen stammet fra to gasstanker som forsyner beboerne i området med varme. Årsaken til lekkasjen er ikke kjent. Brannvesenet uttaler til TV 2 Nyhetene at en gloen fra en sigarett hadde vært nok til å forårsake en stor eksplosjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere