RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Giertsen i gjengdrama

(TV 2)
Sist oppdatert:
Thomas Giertsen var med fanger på pizzaspising da han ble vitne til at en gjeng truet en av de innsatte.

(SIDE2): Episoden ble tatt opp i forbindelse med serien «På innsiden med Thomas Giertsen.»

- Jeg skjønte at det foregikk noe som ikke var bra, men jeg skjønte ikke hvor alvorlig det var før etterpå, sier Giertsen til VG.

Komikeren tilbrakte fem dager i fengsel med et kamerateam på slep. Mot slutten av oppholdet var han med flere innsatte og tre ansatte på bowling og pizzaspising utenfor murene. Mens gruppen ventet på maten kom en gjeng og truet en av de innsatte.

- Noen utenfor fengselet hadde noe uoppgjort med ham, og oppdaget ham da vi var på restauranten. Først kom det en bil, så kom det kjapt flere biler til. En betjent skjønte hva som skjedde og fikk låst døren til restauranten og ringt politiet, sier Giertsen til VG.

To av mennene kom bort til vinduet og truet den innsatte i forbindelse med en slåsskamp som hadde skjedd tidligere, og gjengen ville ha hevn for. Fengselsbetjentene fikk avverget noen konfrontasjon utover truslene, skriver VG.

Hendelsen ble tatt opp og vises på TV 2 i kveld klokken 20.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere