*Nettavisen* Nyheter.

Gift på Rema 1000

Da Iljen Blokhus og Svein-Kåre Olsen skulle gi hverandre sitt ja for andre gang, valgte de seg Rema 1000 Alstad i Bodø.

05.12.03 09:34

Det nygifte paret fra Andenes ble først gift i 1995, men siden skilt. Klokken 11 torsdag formiddag ble paret formelt viet inne på Rema 1000 i Bodø, melder Avisa Nordland.

Bursdagspåfunn
Bakgrunnen for det originale valg av sted for vielsen, er at Iljens søster arbeider på butikken. Og anledning billigkjedens 25-årsjubileum er alle avdelinger i landet invitert til å konkurrere om den mest originale bursdagsmarkeringen.

– Vi hadde planer om å gifte oss igjen. Men hadde kanskje drøyet litt til dersom ikke søsteren min hadde kommet med dette forslaget, sier Iljen til avisen.

Fem biler
Brudeparet var først hos sorenskriveren og ble viet der, før de ankom Rema sammen med Gisle Johnson fra Human-Etisk Forbund i Bodø, som sa noen velvalgte ord til brudeparet. Så ble kunder i butikken budt på skikkelig bryllupskake.

– Han holdt en fin tale. Deretter satte vi på oss ringer, forteller brudgommen Svein-Kåre.

Og går det som de ansatte på Rimi 1000 Alstad vil, blir dette noe de også kan huske lenge. Dersom det fantasifulle påfunnet deres går til topps, risikerer de å vinne fem biler – som skal fordeles blant de ansatte.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.