RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Giftig røyk fra brann i Sandnes

Beboere ble bedt om å holde dører og vinduer lukket.

Sandnes (NTB): Det gamle egglageret i Sandnes i Rogaland sto natt til fredag i brann. Beboere i området rundt ble bedt om å holde dører og vinduer lukket på grunn av giftig røyk.

Politiet ble varslet om brannen i Hoveveien i Sandnes klokken 22.47 torsdag kveld. Røyken fra brannen var giftig og folk i området ble derfor oppfordret til å holde dører og vinduer lukket.

Rundt 20 brannmannskaper var sent torsdag kveld og natt til fredag i arbeid med å slokke brannen. Klokken 3.30 hadde 1.500 kvadratmeter av bygningens tak brent opp. Slokkearbeidet pågikk da fortsatt.

– Bygget er 7.000 kvadratmeter i grunnflate, så dette er en seig brann. Men vi jobber så godt vi kan, opplyser vaktleder Odd Magne Pedersen i Brannvesenet Sør-Rogaland til Stavanger Aftenblad.

Politiet etterlyste i forbindelse med brannen en bil sent torsdag kveld. Bilen ble like etter midnatt funnet. De fire personene i bilen har forklart at de hadde vært på stedet i forbindelse med arbeid på taket. Politiet understreker at det er for tidlig å si noe om brannårsak.

Bygget har de siste årene fungert som lagringssted for biler, husholdningsartikler og møbler. I tillegg holder et tømmerfirma til der, og det er flere som bruker bygningen til verksted. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere