RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gir svar på dødsgåten kl 18

Sist oppdatert:
Politiet i Elverum har innkalt til pressekonferanse i kveld - trolig for å svare på hva som har skjedd med moren og datteren som ble funnet døde.

TV 2 Nettavisen følger pressekonferansen som starter kl 18.

Obduksjonen av de to kvinnene er blitt gjennomført i Oslo onsdag. Etter det TV 2 Nettavisen erfarer har politiet i Elverum nå fått en foreløpig obduksjonsrapport fra Rettsmedisinsk institutt. Denne har trolig gitt politiet et klarere bilde på hva som har skjedd inne i huset like sør for Elverum mandag.

Politiet vil nå informere de pårørende om hva som er kommet frem under obduksjonen for deretter å informere pressen.

Inntil nå har politiet vært svært forsiktige med å trekke noen konklusjoner etter dødsfallene. Ifølge kilder TV 2 Nettavisen har snakket med skal åstedet ha vært svært uoversiktelig og båret preg av slåsskamp.

Det skal også ha blitt funnet en hammer og en kniv inne i huset.

Spørsmålet politiet har stilt seg er om dette er en såkalt familietragedie hvor den ene av kvinnene har drept den ene for deretter å ta sitt eget liv, eller om det kan dreie seg om et dobbeltdrap.

Kilder i politiet TV 2 Nettavisen har snakket med sier at mye tyde på at det dreier seg om en familietragedie. Politiet blant annet sagt at de ikke jobber med å finne en eventuell tredjeperson, samt at de heller ikke har ønsket tips fra publikum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere