RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjengleder vil melde seg

Sist oppdatert:
Gjengleder Shahid Rasool (41), som er på rømmen, lover å melde seg over nyttår, sier hans advokat John Christian Elden (bildet).

– Shahid Rasool er tilbake i Norge på nyåret. Jeg har for lengst varslet Bergen fengsel om dette. Jeg har ikke hørt noe fra fengselet med spørsmål eller merknader til Rasools beskjed, sier hans forsvarer, advokat John Christian Elden til Dagsavisen.

Lederen for den første norsk-pakistanske gjengen, Young Guns, er etterlyst over hele verden etter at han ikke meldte seg i Bergen fengsel da siste permisjon var over 5. november.

Til tross for at Elden sier at fengselet ble informert 19. november, er direktør Ketil Evjen i Bergen Fengsel ukjent med at Rasool vil melde seg frivillig.

– Jeg finner ikke Eldens brev i Rasools journal, men han er hjertelig velkommen tilbake, sier Evjen til Dagsavisen.

Shahid Rasool soner en dom på 12 års fengsel for alvorlige tilfeller av vold, kidnapping, trusler og utpressing. Han har sittet sammenhengende i fengsel siden 1998, og fikk i vår avslag på søknaden om løslatelse etter soning av to tredeler av straffen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere