RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjenopptar søk etter 61-åring

Sist oppdatert:
Politiet i Bergen oppfordrer turgåere til å holde seg til turveiene på Fløyen. Torsdag morgen iverksettes hundesøk etter mannen som leker katt og mus med politiet.

- Vi sender hunder inn i området for å søke etter mannen. De vil bjeffe når de treffer på noen, derfor anmoder vi folk til å holde seg på veiene for å gjøre søket lettere for oss, sier operasjonsleder Per Stiegler til TV 2 Nettavisen.

Natt til torsdag lette store politistyrker, mannskaper fra Røde Kors og et Sea King redningshelikopter etter mannen. Torsdag formiddag er aksjonen trappet ned og forbeholdt hundepatruljer fra politiet.

61-åringen ble sist observert på Fløybanen med sovepose ved 15.30-tiden onsdag ettermiddag. Han var flere ganger i kontakt med politiet i løpet av kvelden og natten, men så ble forbindelsen brutt. Ifølge operasjonsleder Stiegler lekte mannen katt og mus med politiet, og det virker som han ikke ønsker å bli funnet.

- Det er ikke første gang dette skjer. Sist gang fant vi han på Rundemannen. Da nektet han å bli med ned da vi fant ham, sier Stiegler til TV 2 Nettavisen.

Ifølge operasjonslederen skal mannen ha vært beruset da han gikk til fjells onsdag ettermiddag. Nå håper politiet at mannen har blitt edru og tatt til fornuft.

- Hvorfor leter dere etter han, når han ikke ønsker å bli funnet ?

- Vi kan ikke la være. Særlig når vi vet at han er beruset. Når vi finner han vil han fremstilles for lege, sier Stiegler.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere