*Nettavisen* Nyheter.

Gjerningsmann på frifot

Ingen er pågrepet etter at en 16 år gammel gutt ble brutalt stukket ned fredag kveld.

22.04.06 09:35

En 16 år gammel gutt ble fraktet til Ullevål universitetssykehus med alvorlige skader fredag kveld, etter at han ble stukket brutalt ned på 25-bussen på vei til Majorstua i Oslo. Tilstanden hans har blitt bedre i løpet av natten, og nå satser politiet på å få pratet med ham i løpet av dagen.

Ingen pågrepet
- Vi har ikke pågrepet noen gjerningsmann foreløpig. Vi har sikret oss vitnebeskrivelser og overvåkningsvideoer. I dag blir det gjennomført tekniske undersøkelser på bussen der knivstikkingen skal ha skjedd, sier vaktleder på Krimvakte ved Oslo-politiet, Oddleif Sveinungsen.

Så langt er det gjennomført flere vitneavhør, men man kan ikke si om man har en mistenkt i sikte. I går ble det lett med store mannskaper etter gjerningsmennene. Knivstikkingen skjedde i det gutten forlot bussen.

Uklart hva som skjedde
Hendelsesforløpet er foreløpig uklart, men etter det TV 2 Nettavisen erfarer skal det hele ha startet om bord på bussen, for så å ha fortsatt i Kjelsåsveien. Det skal ha oppstått krangel om alkohol mellom to vennegjenger på bussen. 16-åringen som ble knivstukket skal ha forsøkt å komme seg vekk fra bussen da han ble angrepet og knivstukket.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag