RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glemmer barnevogner og tannreguleringer

Foto: Scanpix
Hittegodskontoret på Gardermoen sitter igjen med de rareste ting.

I 2004 havnet nesten 19.000 gjenstander hos Hittegodskontoret på Oslo Lufthavn. Briller, klesplagg og reiseeffekter er det mest vanlige, men også ting som burde være litt lettere å huske blir forlatt av distré eiere.

- I fjor ble det for eksempel levert inn 49 barnevogner, forteller Objektleder på Hittegodskontoret, Glenn Sigurdsen til TV2 Nettavisen. Hva som skjedde med barna er uklart.

Glemte benprotese
Det rareste som har blitt gjenglemt er imidlertid en benprotese som dukket opp i fjor sommer, men også relativt personlige effekter som tannreguleringer dukker opp med jevne mellomrom.

- Folk er så glemske! Det utroligste er at så mange store ting blir gjenglemt. En gang dukket det faktisk opp en rullestol, sier Sigurdsen.

Av alle gjenstandene som ble levert inn i fjor, ble ikke mer enn en tredjedel hentet av sin rettmessige eier. Det betyr statistisk sett at over 30 barnevogner måtte overleveres til politiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere