RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glemte 22.000 i kundens bil

Sist oppdatert:
En uheldig ansatt ved en bensinstasjon i Bergen krysser fingrene etter at han skal ha glemt igjen hele omsetningen i bilen til en kunde.

Jamal Lakhassi, som jobber ved Hydro Texaco-stasjonen i NKP-gården i Bergen, er fortvilet etter torsdagens mildt sagt uheldige plassering av omsetningen, skriver Bergensavisen.

25-åringen skulle hjelpe en eldre dame med kjøre bilen inn til vasking. Da skal han samtidig ha tatt med seg en pose med omsetningen for dagen, som var ment å skulle havne i nattsafen.

Posen med 22.219 kroner har han trolig glemt igjen på bilens passasjersete.

Nå krysser han fingrene for at den kvinnelige kunden skal ta kontakt med bensinstasjonen igjen. Både Lakhassi og sjefen hans understreker at de ikke tror noe vondt om kvinnen.

- Her er det vi som har gjort en feil. Det kan være at hun bare har kjørt hjem og parkert bilen uten å legge merke til posen, sier innehaver Bhamra Amarjit til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere