*Nettavisen* Nyheter.

Glemte byttet etter innbrudd

Innbruddstyvene stakk da alarmen gikk. Men ransbagen full av penger glemte de i kiosken Ås. Les om flere innbruddstabber her.

07.01.05 15:12

Eier Tuan Nguyen bor over kiosken i ås, og ble vekket da alarmen gikk klokken 03.15 natt til fredag, skriver Østlandets Blad.

Sammen med to svogere gikk han nedenunder. Der hadde to menn brutt seg inn og tømt flere spilleautomater i kiosken. Innbruddstyvene flyktet da de så Nguyen og svogerne, men i farten glemte de det viktigste: Bagen med penger fra automatene og slegga som ble brukt under innbruddet.

Mennene flyktet fra stedet i en liten, rød bil, ifølge Nguyen. Politiet vet foreløpig ikke hvem som stod bak innbruddet, men håper gjerningsmennene har satt igjen fingeravtrykk på slegga og tobakksvarer de hadde puttet bagen.

Lurt av alarm og video
Større hell hadde ikke de to Oslo-mennene som brøt seg inn hos Motorspeed i Lillehammer. De var nok godt fornøyd med innsatsen etter at de brukte bare fire minutter på å bryte seg inn og hente ut to barnecross-sykler til en verdi av 11.000 kroner hver.

At butikken hadde både ransalarm og videoovervåkning hadde de tydeligvis ikke tenkt på, skriver Gudbrandsdølen Dagningen.

Videoopptaket avslørte blant annet registreringsnummeret på ransbilen.

Butikkeieren ringte politiet med det samme alarmen gikk, og ikke lenge etter ble de to innbruddstyvene pågrepet på E6.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.