RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glemte festmiddag – serverte lapskaus

Sist oppdatert:
Rica Hotell glemte festmiddagen til de 156 utviklingshemmede – og ga dem heller en kopp kaffe.

Deltakerne på kulturhelgen til NFU (Norsk Forbund for Utviklingshemmede) hadde gledet seg til fin festmiddag med hvite duker, og treretters middag.

Dessverre viste det seg at kjøkkenet på Rica Seilet i Molde hadde glemt hele middagen. Isteden serverte de kald lapskaus, og mange måtte gå sultne fra bordet. Som plaster på såret fikk de en kopp kaffe.

- Da hovedretten kom på bordet fikk vi hakeslepp. For det som skulle være finnbiff, poteter og grønnsaker, var karbonader eller pølser fra kvelden før, en klatt brun lapskaus - eller for mange ikke noen hovedrett i det hele tatt. Jeg skulle gjerne sett dem behandle Hydro eller Shell på samme måten, sier Sølvi Austlid mor til en av deltakerne til Romsdals Budstikke.

Ifølge Austli kom kokken etter hvert inn og forklarte at de hadde servert lapskaus fordi de ikke hadde greid å få tak i reinskjøtt. De hadde heller ikke laget noe erstatningsrett «på grunn av en misforståelse».

Adm.dir. Ragnar Palsson ved Rica Seilet beklager hendelsen på det sterkeste. Han sier at alle nå vil få refundert det de hadde betalt i forhåndsbetaling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere