Gå til sidens hovedinnhold

Grå Tippeliga-start

Denne helgen sparkes Tippeligaen i gang. Sjekk Tippeliga-været her.

Lørdag og søndag spilles de første kampene i årets Tippeliga. Felles for alle kampene er været: stort sett grått.

Sjekk været der du er

- I Oslo er det lørdag ventet lett regn stort sett hele dagen, mens det mot kvelden er ventet opphold, forteller Camilla Albertsen i Storm Weather.

Og forhåpentligvis har hun rett. For klokken 19.00 lørdag kveld er det kampstart på Ullevål stadium der Vålerenga møter Aalesund.

Noe tilsvarende vær finner vi i Lillestrøm søndag. Her møter Lillestrøm og Tromsø hverandre på Åråsen stadium klokken 18.00 søndag.

- Søndag er det meldt om grått vær og regn i Lillestrøm stort sett hele dagen, fortsetter Albertsen til Nettavisen.

Lettere utover dagen
Også i Stavanger, der Viking og Strømsgodset skal kjempe mot hverandre søndag kveld, er det ifølge Albertsen ventet grått vær og regn stort sett hele dagen. Og det gjelder også Bodø, der det søndag er ventet et nedbørsfelt inn fra sør.

- Men været vil bli noe lettere utover ettermiddagen og kvelden, beroliger Albertsen foran kampen mellom Bøde Glimt og Hamkam.

Også på kampen mellom Brann og Fredrikstad i Bergen kan man risikere å bli våt i stumpen. Også her et det søndag meldt om regn.

- Regnet går etter hvert over til byger, men det blir nokså trist her, forteller Albertsen.

Finest i Molde
Finest vær av alle får Molde og Stabæk, som møter hverandre til kamp i Molde søndag.

- Her er det meldt om pent vær. Dagen begynner med opphold og sol, og det er grunn til å tro at dette vil vare utover dagen, fortsetter Albertsen.

Generelt i Nord-Norge er det lørdag meldt om spredt snø i ytre strøk av både Finnmark og Troms, og opphold og perioder med sol i indre.

I Nordland er det ventet spredt nedbør, som vil komme i form av snø i høyden og i form av sludd og regn i lavlandet. I ytre strøk er det ventet lengre perioder med opphold og gløtt av solen.

I Midt-Norge vil det lørdag falle noe nedbør lang kysten og i grensetraktene, mens ellers blir det for det meste opphold.

Både på Vestlandet og på Østlandet vil det komme noe regn den første delen av dagen. Nedbøren vil imidlertid falle som snø 5-700 meter over havet. Utover ettermiddagen er det stort sett opphold i vente.

Også på Østlandet vil det regne den første delen av lørdagen, mens det i indre strøk vil komme sludd og snø. Det vil bli opphold mot kvelden fra Oslo og sørover.

Kuling på Vestlandet
Når det gjelder søndag er det i Nord-Norge ventet skyet vær både i Finnmark og Troms. Lett snø, og sludd langs kysten er også å finne i fylkene søndag. I Nordland er det meldt om skyet eller halvskyet vær, og spredt nedbør i indre og høytliggende strøk. Midt på dagen opphold og til dels pent vær sør for Bodø.

I Midt-Norge er det meldt om halvskyet og lettskyet vær. Spredt regn enkelte steder, og sludd og snø i høydene, mens ellers opphold.

Vestlandet vil få skyer og regn, og snø i fjellet. Om ettermiddagen vil nedbøren gå over til byger, og det vil blåse opp til stiv kuling på kysten og i fjellet. Tilsvarende gjelder Sørlandet, men her vil det kun blåse liten kuling.

Også Østlandet vil få skyet og lett regn søndag. I indre og høytliggende strøk kommer nedbøren i form av sludd eller snø.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar