RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grande: – Svært gledelig at Abid er frisk igjen


Venstre-leder og kulturminister Trine Skei Grande er glad for at Abid Raja har akseptert unnskyldningen hennes. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Venstre-leder og kulturminister Trine Skei Grande er glad for at Abid Raja har akseptert unnskyldningen hennes. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Venstre-leder Trine Skei Grande er glad for at hun har fått skværet opp med Abid Raja og at han er tilbake på jobb.

– Det er svært gledelig at Abid er frisk igjen og tilbake på jobb. Og jeg er glad for at han har akseptert unnskyldningen min, heter det i en skriftlig kommentar fra Venstre-lederen til NTB.

Grande måtte tidligere i uken legge seg flat og beklage etter at hun baksnakket Raja, som er Venstres finanspolitiske talsmann, i en telefonsamtale med Høyres Henrik Asheim 10. november, midt under budsjettforhandlingene på Stortinget.

Raja ble sykmeldt i etterkant av episoden, men er nå tilbake på jobb på Stortinget. Etter et forsoningsmøte med partilederen torsdag, kunne Raja fortelle at han har lagt episoden bak seg.

– Nå har Trine beklaget den samtalen. Hun har beklaget at hun sa det, og hun har beklaget det hun sa. Jeg tar den beklagelsen til meg og aksepterer den fullt ut, sier Raja til NTB.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere