RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gransker piratdrosjer

Foto: Privat
Sist oppdatert:
Piratdrosjemiljøet i Hamar står i sentrum i letingen etter Tone Engelund (23). Politiet ser det som svært sannsynlig at hun kan ha tatt pirattaxi kvelden hun forsvant.

En av grunnene til det er ifølge TV 2 at en venninne av Engelund i vitneavhør har fortalt at 23-åringen pleide å ta piratdrosje hjem fra byen.

Torget der piratdrosjene står ligger få meter unna utestedet der hun sist ble sett. Politiet mener dette kan være en av årsakene til at det er gjort så få vitneobservasjoner av Engelund. De utelukker at hun kan ha tatt vanlig drosje eller buss hjem.

TV Norge snakket onsdag med en som påstår å være lederen av en av to gruperinger i piratdrosje-miljøet. Han oppfordrer alle piratsjåfører til å melde seg til politiet.

- Det var minst 15 pirattaxier ute den natta. Pirattaxi-miljøet er delt i to. Jeg har kontroll med det ene miljøet. Det andre vet jeg ikke noe om. Jeg var ikke selv ute den natten, men kjenner mange som var det. Jeg oppfordrer alle som var ute den natten til å melde seg for politiet. Min del av miljøet har rent mel i posen. De har ingenting å frykte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere