RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gravde etter Dung

Sist oppdatert:
Politiet brukte gravemaskiner i hagen bak huset til Dungs (22) siktede svigerfamilie.

(iBergen.no) Politiet startet torsdag formiddag gravingen utenfor familiens hus i Krabbedalen. Politiet hadde leid inn et eksternt firma som gravde i hagen med gravemaskiner i letingen etter den savnede tobarnsmoren Dung Tran Larsen.

Graver i løs jord
De fjernet en god del jord i hagen, like bak huset. Fem politimenn fulgte med, mens gravemaskinen jobbet. I jorden der de gravde, har det vært tydelig vært gravd tidligere. Det er løs jord på stedet.

Det ble også lettet på store betongblokker i hagen og gravd under disse.

Hagen har vært sperret av etter at Dungs ektemann, svigermoren, svigerfaren og en av svigerbrødrene hennes ble siktet for drap og frihetsberøvelse.

Ektemannen og svigermoren sitter i varetekt, mens de to andre ble løslatt forrige torsdag. De har nå flyttet tilbake til huset i Krabbedalen. Det er uvisst om noen av dem var hjemme mens politiet gravde i hagen. Alle gardinene var trukket for vinduene og ingen av bilene deres var parkert foran huset.

Planlagt søk
Politiinspektør Tore Salvesen sier til iBergen.no at dette søket har vært planlagt lenge. Det har med andre ord ingenting med nye tips å gjøre.

- Dette er det siste som gjenstår av søk på eiendommen. Tidligere har vi søkt her med hunder. Vi kommer til å grave der vi ser at jorden er svart. Vi kommer ikke til å grave der det er lange gresstrå for å si det slik. Det er ingen nye opplysninger som gjør av vi graver nå, men vi ville ikke gravd her hvis vi visste at hun ikke lå her, sier Salvesen til iBergen.no.

Politiinspektøren presiserer at de på sett og vis kommer til å saumfare hagen før de ser seg ferdig i søket på eiendommen i Krabbedalen. Planen er å fortsette ut arbeidsdagen.

Flyttet gravemaskin
Da familien ble pågrepet og siktet sto det allerede en gravemaskin i familiens hage. Denne ble flyttet fra forsiden av huset til bakhagen i løpet av sommeren.

- Er det mistenkelig?

- Dersom det ikke stemmer med det de har forklart som årsak til flyttingen, så er det mistenkelig, sier Salvesen.

Tidligere har familien sagt i avhør at gravemaskinen ble brukt til å flyttet vann fra en kulp i hagen.

De siste dagene har de siktede vært igjennom flere lange avhør. Nå fortsetter altså søket for fullt.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere