Gå til sidens hovedinnhold

Grete Roede (78) har fått kreft med spredning

Eggstokkreften er kommet tilbake - med spredning.

Slankedronningen Grete Roede har fått kreft med spredning, skriver Se og hør. Roede ble diagnostisert med eggstokkreft i 2016, og den har nå kommet tilbake.

- Jeg satser på at cellegiften kan holde meg i live en stund til. Etter den behandlingen har jeg faktisk følt meg bedre og bedre, sier Roede til Se og hør på Chat Noir-premieren av «Åpent forhold».

- Veldig stolt

Roede fortalte selv om kreftsykdommen i et intervju med TV 2 nylig. I ettertid har hun fåttt mange positive tilbakemeldinger på at hun var så åpen rundt sykdommen.

Datteren Jeanette, som siden 2000 har vært konseptsjef i Grete Roede, sier at hun er veldig stolt av moren, som hun mener er en inspirasjon for mange.

Hudkreft

I 2007 fikk Grete Roede hudkreft. Det startet med en kvise på kinnet som ikke ville gro, og hun måtte gjennom en rekke behandlinger for å fjerne kreften.

- Jeg var «solgæærn» i ungdommen, og vokste opp i en tid hvor ingen snakket om solkrem og viktigheten av å beskytte seg, sa Grete til Se og Hør i 2014.

Grete Roede startet selskapet Grete Roede AS i 1974. Selskapet driver kurs for slankere, og Roede startet selskapet med bakgrunn i egne vektproblemer. I 2000 solgte hun aksjene videre, og det er altså Jeanette som er konseptsjef i selskapet i dag.

Les også

Heidi trodde hun hadde strekk i benet. Det var kreft

Les også

Ti symptomer vi ofte ignorerer - som kan være tegn på kreft

Kommentarer til denne saken