*Nettavisen* Nyheter.

Grisebanket for sprit og øl

Etter å ha rundjult kjæresten (46), dusjet mannen henne fri for blod, sminket henne og dro henne med til banken.

23.02.06 10:55

Planen var å få mer penger til sprit og røyk. Ifølge VG var det betjeningen i banken som fattet mistanke og varslet politiet.

- Det ble min redning, skal kvinnen ha sagt i politiavhøret ifølge avisa.

Kjæresteparet skal ha festet i mange dager. Ifølge bekjente av mannen (43), blir han fort aggressiv etter å ha drukket over lang tid. Det viser også mannens rulleblad. To ganger på tre år er han dømt for vold mot den samme kvinnen.

I september i fjor skjedde det igjen. Legene som undersøkte kvinnen konkluderte med at hun hadde tre hull i bena som minnet om skuddskader, slagskader inn til kraniet, brukket nese, brukket ben og slag ellers i ansiktet og overalt på kroppen. Ifølge legene var skadene samlet sett livstruende.

Da politiet ransaket mannens bolig fant de blod overalt i flere rom. Ifølge VG mener politiet at 43-åringen brukte dekkstift og sminke for å skjule skadene før han tok kjæresten med til banken. Han er nå tiltalt for legemsbeskadigelse under særdeles skjerpende omstendigheter. Saken kommer opp i retten i mars, og politiet har lagt ned påstand om tre års forvaring.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.