RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grotesk svar fra Bergen

Sist oppdatert:
«Slapp av. Bare ti prosent av dem som dør i trafikken er fotgjengere», svarte kommunen da naboene etterlyste fartsdumper.

For et drøyt år siden skrev nabolaget i Vestre Drotningsvik under på et brev til kommunen med krav om å få fartsdumper på den farlige skoleveien. Etter noen dager kom kommunen med fartsmålere og konkluderte med at trafikkmengden var stor og farten høy. Her skulle det komme fartsdempende tiltak i løpet av 2. halvår 2005.

Men ingenting skjedde, og da kommunen ble purret, kom et mildt sagt overraskende og grotesk svar.

- Etter det brevet har vi ikke hørt noe fra dem. Når jeg har ringt for å purre har jeg fått beskjed om å ta det med ro, for bare ti prosent av de som dør i trafikken er fotgjengere! Hvilket idiotisk svar er det å gi, vi har vel ingen planer om å bli en del av den statistikken, sier en forbannet Anne Margrethe Smith til avisen Sydvesten.

Sjefsingeniør Ove Bjørkhaug i kommunens samferdselsetat sier til avisen at han forsøkte å avdramatisere naboene i Vestre Drotningsviks frykt for trafikkulykker da han svarte som han gjorde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere