*Nettavisen* Nyheter.

Gull-smak på grillen

Lørdag ble Norges grillmestere kåret i hovedstaden.

«Spareribs med en smak av himmelen» het vinnerretten, Gilde BBQ Team sto bak.

Laget består av Tor Arne Mellbye, Rune Maylove Moltzau og Harry Johansen, melder nyhetsbyrået ANB. Trioen er ikke snauere enn at de også avslører sin vinnerstrategi:

- Vi la kjøttet i en klassisk amerikansk og søtlig marinade. Deretter steamet vi det i folie på grillen før steking. Da blir kjøttet mørere. Og så gjelder det å pensle ofte med marinade og passe nøye på temperaturen. Spareribs kan lett brenne seg, så man må passe på, sier Rune Maylove Moltzau.

Mesterskapet ble arrangert i regi av Opplysningskontoret for kjøtt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.