RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gutt (14) krasjet i fylla

Sist oppdatert:
En 14 år gammel gutt ble pågrepet natt til søndag etter å ha krasjet en bil i en lysmast i Trondheim.

Natt til søndag kjørte en bil inn i en lysmast på Halset i Trondheim. Litt senere ble en 14 år gammel gutt arrestert, mistenkt for å kjørt i ruspåvirket tilstand.

Stakk fra stedet
- Vi fikk melding klokken 01.30 fra et vitne som hadde sett bilen kjøre av veien, og at flere personer sprang fra bilen. Melderen sa også at det fortsatt var noen ved bilen. Da patruljen kom til stedet etter cirka 15 minutter fant man bilen, med fire punkterte hjul, sier operasjonsleder Harald Todal ved Sør-Trøndelag politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Det var ingen ved bilen da politiet kom til stedet. Lysmasten var også skadet, så man måtte tilkalle assistanse for å få rettet opp dette.

- Vi sjekket med sykehuset for å finne ut om noen hadde kommet inn med skader som kunne ha noe med krasjen å gjøre. Det var store skader på bilen. Det hadde det ikke gjort, sier Todal.

God beskrivelse
Et vitne hadde derimot sett føreren av bilen løpe mot Selsbakkveien, og ga også en beskrivelse av personen.

- Klokken 02.45 ble en person pågrepet, og man konstaterte fort at det nok var snakk om promille. Da man sjekket alder på vedkommende viste det seg at han var født i 1991, og var 14 år gammel.

Søndag har Krimvakta overtatt saken, men siden gutten er under den kriminelle lavalder er det sannsynlig at saken blir oversendt til Barnevernet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere