*Nettavisen* Nyheter.

Gutt (14) slått av syklende mann

Foto: Paul Weaver (TV 2 Interaktiv)

- Gutten fikk bare en lærepenge, ifølge politiet. Les politiloggen her.

30.01.08 09:11

(iOslo.no) Klokken 16.53 tirsdag ettermiddag fikk politiet en melding fra Dalsveien, hvor en 14 år gammel gutt hadde blitt slått til blods av en syklist.

- De fleste var enige i at gutten hadde fått seg en lærepenge, skriver politiet i sin logg.

Det påpekes imidlertid at syklistens reaksjon ikke er akseptabel.

14-åringen forklarte at han hadde blitt slått i ansiktet med en sykkellås, av en person som hadde syklet forbi. Årsaken til hendelsen var at 14-åringen, sammen med to venner, hadde gjemt seg i en busk for å prøve å skremme syklisten som kom forbi.

Syklisten, som ifølge 14-åringen var en voksen mann, ble trolig så skremt og sint at han slo etter gutten. Foreldrene vil vurdere å anmelde forholdet.

Her er resten av politiloggen:

Kredittkortsvindlere tatt
OSLO SENTRUM: Klokken 14.47 tirsdag ringte Securitas til politiet og opplyste at de hadde stoppet to personer som hadde forsøkt å betale med et kredittkort som var meldt stjålet. De to hadde oppsøkt en elektrobutikk, men istedenfor å gå fra stedet med varer, ble de hentet av politiet og kjørt rett i arresten i Politihuset.

Brann og fyrverkeri
VÅLERENGA: Natt til onsdag kom det inn en melding om brann på Vålerenga. Det viste seg å være en fullstendig utbrent søppeldunk av plast. Personer ble sett løpende i retning Vålerenga kirke, men ingen pågrepet for forholdet. Litt tidligere på natta ble det meldt om fyrverkeri i samme område.

Veibom skadet
OSLO SENTRUM: Natt til onsdag ble det også meldt om en bil som braste gjennom bommen i Festningstunnelen. Det var skader på bommen og føreren virket å være ustabil. Politiet lette etter den aktuelle bilen, men fant den ikke.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag