*Nettavisen* Nyheter.

Gutt (4) døde – etterlyser vitner

Politiet etterlyser føreren av en mulig rødlig bil etter dødsulykke i Oslo.

15.06.09 16:25

Oslo politidistrikt etterlyser nå vitner i forbindelse med påkjørselen av en fire år gammel gutt i Chr. Krohgs gate, i nærheten av Legevakten i Oslo, lørdag 13. juni 2009.

Gutten ble påkjørt av en personbil, og døde som følge av skadene han ble påført.

Ulykken skjedde klokken 14.50.

Les også: Gutt (4) døde etter påkjørsel

- Politiet etterlyser i den sammenheng føreren av en mulig rødlig bil som bremset ned for løpende eller lekende barn i samme område umiddelbart før påkjørselen skjedde. Påkjørselen skjedde etter at denne bilen hadde passert stedet. Føreren har status som vitne i saken, og politiet ber vedkommende om å kontakte politiet, opplyser Oslo politidistrikt i en pressemelding.

De ber også andre vitner som observerte påkjørselen, og som ikke har vært i kontakt med politiet, om å melde seg.

Rygget på eldre mann

Oslo politidistrikt etterlyser også vitner i forbindelse med pårygging av en eldre mann ved Oppsal postkontor i Haakon Tveters vei i Oslo, fredag 12. juni 2009 ca. kl. 11.05.

Den eldre mannen ble pårygget av en lett lastebil i forbindelse med varelevering til Oppsal senter. Mannen fikk alvorlige skader.

Politiet etterlyser mulige vitner til ulykken, herunder en skoleelev (gutt) som skal ha ropt ut varselrop da ulykken skjedde. Gutten har status som vitne i saken.

Vitner bes henvende seg til Oslo politidistrikt, tlf. 22 66 90 50

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.