Gå til sidens hovedinnhold

Gutt (15) slått ned under mosjonsløp

Dyttet ut i grøft og fikk to knyttneveslag i hodet. – Helt umotivert og meningsløst, sier politiet.

(iBergen.no) : Hendelsen fant sted under Ungdomsløpet i Knarvik forrige torsdag. 15-åringen og tre klassekamerater var godt i gang med å gå den to kilometer lange mosjonsløypen ved Knarvik stadion, da de ble innhentet av fire jevngamle gutter fra en annen kommune i Nordhordland. Ifølge avisen Nordhordland ble 15-åringen to ganger dyttet ut i grøften helt uten forvarsel. Siste gangen utartet det hele til ren vold.

– Etter at han hadde kommet seg på beina igjen, fikk 15-åringen et knyttneveslag i ansiktet av gutten som først hadde dyttet ham. Dette skjedde helt uten forvarsel, sier politiførstebetjent Terje Hilland ved Lindås og Meland lensmannskontor til Nordhordland.

I samråd med lærene sine bestemte 15-åringen seg for å anmelde episoden. På vei til lensmannskontoret traff de fire på nytt på ungdomsgjengen, denne gang bak Knarvik senter. Samme gjerningsmann planter da knyttneven enda en gang i hodet på 15-åringen.

Politiførstebetjent Hilland sier til avisen at flere vitner støtter 15-åringens forklaring, og at identiteten til gjerningsmannen er kjent. Han vil bli kalt inn til avhør i løpet av kort tid.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Reklame

Nå er det tilbud på de populære julepysjene