RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gutt dratt inn i bil

Sist oppdatert:
En gutt (16) skal ha blitt dratt inn i en bil mot sin vilje ved Brunla skole i Stavern onsdag kveld.

- Det er en gutt som ringer og forteller at hans 16 år gamle kamerat har mot sin vilje blitt dratt inn i en bil. Vi fikk melding kl. 19.05, sier operasjonsleder ved Vestfold politidistrikt Aage Haakonsen til Nettavisen.

Deretter var det ytterligere to gutter som ble plukket opp av bilen.

- Og så var det en annen 16 år gammel gutt som mer eller mindre ble med frivillige inn i denne sølvfargede Volvo-en for å støtte kameraten sin. Deretter skal denne bilen og en blå bil ha plukket opp en tredje gutt, sier Haakonsen.

Politiet rykket ut med tre politibiler og klarte å spore opp de aktuelle bilene like etter kl. 20.00.

- Vi har pågrepet tre personer. To av guttene var fortsatt i bilen og den tredje ble sluppet av noe tidligere. Vi har ingen indikasjoner på at de er fysisk skadd eller at det har blitt brukt noe våpen, sier han.

De pågrepne er i 18-19-årsalderen.

- Dette er ikke noe organisert kriminalitet av noe slag, men det har nok forekommet en uoverensstemmelse. Hva de har vært uenige om vet vi ikke ennå, sier Haakonsen til Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere