RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hadde amfetamin i hengerfestet

Illustrasjon
Illustrasjon Foto: Polisen
Den 43 år gamle polske statsborgeren gjemte 1.856 gram amfetamin i hengerfestet på bilen sin. Nå må han sone to år og tre måneder i fengsel.

43-åringen ble tatt da han kjørte over Svinesund 26. november i fjor. Han var da tilbudt jobb i Norge av en mann ved navn «Waldemar». Som motytelse skulle 43-åringen ta med seg narkotika til «Waldemar». For dette skulle han også få 500 euro i reiseutgifter og 2.000 euro som fortjeneste, skriver Halden Arbeiderblad.

43-åringen lånte en bil som tilhører hans mor og ekskone, og i tilhengerfestet til denne laget «Waldemar» hull der 43-åringen senere skulle gjemme stoffet. Han var klar over at det dreide seg om amfetamin.

«Waldemar» reiste så i forveien til Norge og ringte senere til siktede og sa han skulle komme etter 14 dager seinere. I mellomtiden gjemte 43-åringen stoffet i hullet i hengerfestet, før han sparklet og malte over.

I retten la 43-åringen alle kort på bordet og var også villig til å samarbeide med polsk politi, som også etterforsker saken. Etter samtykke fra 43-åringen ble saken avgjort ved en tilståelsesdom.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere