RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
NY JOBB: Frp-politiker Bård Hoksrud fikk en dårlig start på dagen da han oppdaget at det hadde vært innbrudd i bilen (innfelt). Vinder både på fører- og passasjersiden var knust.
NY JOBB: Frp-politiker Bård Hoksrud fikk en dårlig start på dagen da han oppdaget at det hadde vært innbrudd i bilen (innfelt). Vinder både på fører- og passasjersiden var knust. Foto: Farid Ighoubah/Nettavisen, privat

Hadde innbrudd i bilen - statsrådgave stjålet

Sist oppdatert:
Bård Hoksrud så frem til første dagen i ny jobb, men synet han møtte i garasjen gjorde ham trist.

Frp-politikeren fikk ikke den starten på dagen som han håpet på. Den tidligere statssekretæren var på vei til ny jobb som stortingsrepresentant, en rolle han også har hatt tidligere, da han oppdaget innbrudd i bilen.

– Det er tydeligvis noen som har kommet seg inn i fellesgarasjen. Da jeg kom bort til bilen så jeg at vinduene fremme på fører- og passasjersiden var knust. Jeg brukte mye tid på å rydde opp i rotet, dette var skikkelig kjedelig, sier Hoksrud til Nettavisen.

Avskjedsgave

Stortingspolitikeren forteller også at han ble frastjålet flere minner. Deriblant skal en gave han fikk av samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen på fredag, da han hadde sin siste dag som statssekretær i departementet, ha blitt stjålet.

– Det var ikke de store pengeverdiene, men blant annet en modellbil som jeg fikk i avskjedsgave fra samferdselsministeren er jeg veldig lei for at ble stjålet. Etter et besøk i Taiwan for noen år siden fikk jeg en fin pynteflaske med brennevin som også var borte. i tillegg til noen andre ting.

FIKK GAVE: Hoksrud synes det tristeste med innbruddet var at tyvene stakk av med Dodg Viper modellbilen han fikk av samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

– Har skjedd tidligere

NY BIL: Stortingsrepresentant Bård Hoksrud (Frp) måtte kjøre til jobb i leiebil.

– Jeg har ikke fått anmeldt forholdet ennå, men jeg skal få gjort det, sier Hoksrud som måtte ta til takke med leiebil i dag.

Stortingspolitikeren mistenker ikke at det er hans rolle som Frp-politiker som er årsaken til innbruddet og hærverket.

– Jeg tror absolutt ikke at dette henger sammen med at vi er i regjering eller min rolle som politiker. Det har skjedd med andre tidligere også. Det er rett og slett bare frustrerende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere