*Nettavisen* Nyheter.

Hadde seg i toppen av 75 meter høy mast

NABO RINGTE: Det var en nabo som ringte og fortalte om paret som hadde klatret opp i radiomasten ved Sjømannsskolen midt i Arendal sentrum. Arkivfoto. Foto: Faksimile (Google Maps)

Sikret seg med klatreutstyr under akten.

15.06.14 10:45

ARENDAL (NTB): Sommervarmen kan få folk til å gjøre de underligste ting. I Arendal lørdag kveld måtte politiet rykke ut til et ungt par som hadde sex i en radiomast 75 meter over bakken.

Meldingen som politiet i Agder sendte ut på Twitter tidlig lørdag kveld tilhører den noe mer utradisjonelle arten:

«19.07 Arendal: Melding om par som bedriver erotiske aktiviteter i toppen av en mast ved gamle sjømannsskolen. Politiet får dem ned av masten».

– Dette er et av de merkeligste oppdragene politiet har hatt, innrømmer operasjonsleder Ingrid Mære overfor Fædrelandsvennen.

Det var en nabo som ringte og fortalte om paret som hadde klatret opp i radiomasten ved Sjømannsskolen midt i Arendal sentrum og begynt med fysiske aktiviteter som vanligvis ikke finner sted så høyt til værs.

Paret i 20-årene klatret frivillig ned av masten da politiet kom på plass. Selv om paret hadde praktisert en form for sikker sex ved å ha sikret seg med klatreutstyr under akten, må de nok forvente at etter den søte kløe kommer den sure svie. For politiet vartet opp med anmeldelse for brudd på straffelovens paragraf 350 om å forstyrre den alminnelige fred og orden ved utilbørlig atferd.

Noe som i praksis betyr en sviende bot som etterspill. (©NTB)

HTML EMBED


Annonsebilag