RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hadde sex i politibilen

Både hun og han hadde påsatt håndjern under akten.

(iBergen.no) En 21 år gammel mann var mistenkt for fyllekjøring og ble derfor tatt med i politibilen sammen med en venninne han ikke hadde truffet på lenge. Sammen fant de to virkelig tonen inni politibilen, og politibetjenten som åpnet døren for å hente dem ut, fikk seg en skikkelig overraskelse. Paret hadde benyttet anledningen til en aldri så liten hyrdestund, skriver Bergens Tidende.

Begge de to aktørene hadde påsatt håndjern, og en sint politimann skal ha tatt tak i jenten og dratt henne ut med makt. 21-åringen forteller at han traff sin gamle venninne ikke lenge før han ble stoppet av politiet.

- Jeg kom kjørende og fikk øye på en dame jeg ikke hadde sett på lenge. Jeg stoppet og skulle snakke med henne. Da politiet kom, prøvde hun å hjelpe meg, men hun ble litt vill. Dermed havnet vi begge i politibilen, sier 21-åringen.

Han innrømmer at det som skjedde i politibilen ikke var mye skjult, men forklarer at han er en tilhenger av fri sex. Mannen er nå dømt til 24 dagers betinget fengsel og 8000 kroner i bot.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere