Gå til sidens hovedinnhold

Haga med feil ektemann

Sp-leder Åslaug Haga venter oppslag i Se og Hør om at hun har fått seg ny ektemann.

LILLEHAMMER (Nettavisen): Sp-leder og kommunalminister Åslaug Haga ble nemlig avbildet med feil ektemann i VG fredag.

- Jeg bare venter nå på store oppslag i Se og Hør om at det er store omveltninger i mitt liv, storler Åslaug Haga om VG-tabben.

Avisa viste bilde av Sp-leder Åslaug Hagas ”ektemann” da avisen skrev at hun jobber for å flytte E18 bort fra sin eiendom. Men det er ikke hennes mann Bård Hopland, men stortingsrepresentant Dagfinn Sundsbø som stråler ved hennes side på bildet fra valgvaken i 2005.

- Jeg har en pen mann, og jeg er glad for at VG plukket ut Sundsbø da de først skulle ta feil, sier Haga til Nettavisen.

- Vil ikke selge jordlapper
Haga tilbakeviser dessuten at hun har engasjert seg i debatten om ny trasé i Ås i Akershus etter at hun ble kommunalminister

- Bildeteksten står i stil med resten av artikkelen, sier hun.

VG skriver at Haga forsøker å få skilt ut fire verdifulle boligtomter ved å få flyttet traseen. Men Haga tilbakeviser at hun har økonomiske interesser i saken.

- Vi har absolutt ingen planer om å selge ut jordlapper. Vi har spilt inn et mindre areal til kommuneplanen for 2007-2019. Årsaken er at vi håper og tror at barna har lyst til å bosette seg i nærheten av oss når de blir voksne, sier hun.

- Feilsitert
Eiendomsmegler Truls Landgaard, som er brukt som kilde i VG-saken, tilbakeviser også at han har sagt at Hagas eiendom vil stige betydelig i verdi med en fjerning av motorveien fra nærområdet.

- VG har skrevet stikk motsatt av hva jeg har uttalt. Jeg sa at jeg ikke kunne se at det ville ha nevneverdige konsekvenser for eiendommen dersom ny E18 blir plassert slik det har vært skissert nord for Hopland/Hagas eiendom, skriver Landgaard i en mail.

Les også: Rødgrønt eller blågrønt?

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året