*Nettavisen* Nyheter.

Hagen fikk 100.000

Carl I. Hagen fikk godt betalt av Se og Hør.

08.02.07 21:40

Ifølge boka «En helt vanlig dag på jobben», som den tidligere Se og Hør-journalisten Håvard Melnæs ga ut i dag, fikk Carl I. Hagen hele 100 000 kroner for en hjemme hos-reportasje som sto på trykk i Se og Hør høsten 2003.

«Hagen tok seg skikkelig betalt. Han fikk 100 000 kroner i honorar», skriver Melnæs.

- Ingen kommentar
- Jeg ser ingen grunn til å gi ytterligere kommentarer i denne saken, og særlig ikke når påstandene kommer fra en journalist som tydeligvis har brutt taushetsplikten overfor sin tidligere arbeidsgiver, sier Carl I. Hagen til Nettavisen torsdag.

I august i fjor avslørte NA24 at den daværende partiformannen mottok et større beløp for reportasjen, som ble laget i forbindelse med at Hagen skulle selge huset sitt på Bestum i Oslo. Carl I. Hagen innrømmet at han hadde mottatt penger for reportasjen, men har ikke villet oppgi hvor stort beløpet var.

- Et godt tilbud
- På det tidspunkt hvor vi hadde bestemt oss for å selge og kjøpe et annet sted å bo mottok vi et godt tilbud fra Se og Hør om en slik reportasje som kunne virke positivt for våre salgsmuligheter, inkludert at vi fikk et honorar som var vanlig for Se og Hør å betale ulike grupper av «kjendiser» for slike reportasjer, sa Carl I. Hagen til NA24 i fjor.

Ifølge Håvard Melnæs’ bok har FrP og Se og Hør uoffisielt et svært godt forhold. Flere av partitoppene har stilt opp i reportasjer for bladet mot betaling, hevder Melnæs.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.