RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hagen krever lukkede utreisesentra

Foto: Berit Almendingen (TV 2 Nettavisen)
Sist oppdatert:
Fremskrittspartiets formann, Carl I. Hagen, krever etablering av lukkede utreisesentre for avviste asylsøkere.

Frp-formannen mener det er fint at regjeringen foreslår å etablere utreisesentre for asylsøkere som har fått avslag på sin søknad. Men han synes det er helt poengløst hvis disse sentrene ikke blir lukket.

Hagen er fornøyd med at regjeringen har gått bort fra at de enkelte kommunene skal håndtere utfordringene med avviste asylsøkere.

Krever restriksjoner
– Men forslaget om utreisesentre er meningsløst om de bare skal være et nytt asylmottak helt uten restriksjoner, sier Hagen i en pressemelding fra Frps stortingsgruppe.

Hagen er redd avviste asylsøkere vil gå under jorden og livnære seg av kriminell virksomhet.

24.000 gjemmer seg
– Årlig har det forsvunnet 3 – 4000 asylsøkere fra mottak i Norge. I tillegg har oslopolitiet fastslått at det er opp i mot 20.000 ulovlige innvandrere i Oslo. Det er en begrunnelse i seg selv for lukkede mottak, fremholder Hagen.

Aller helst vil Frp at Norge skal slutte seg til flere andre EU-lands ambisjoner om å bygge asylmottak i asylsøkernes hjemmeområder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere