*Nettavisen* Nyheter.

Hagen må fjerne hagen

Frp-leder Carl I. Hagens nye villa på Kalvøytangen er blitt omtalt som en prakteiendom med strandlinje. Men strandlinjen tilhører ikke Hagen, og deler av plenen må fjernes.

07.10.03 20:15

Mellom Hagens eiendom og stranda ligger et 40 meter brett belte, som er kombinert naturvernområde og fareområde. Det er den tidligere eieren av eiendommen som anla en plen tre-fire meter inn i dette området.

Flere grunneiere har tatt seg til rette i dette området. Nå må trolig Carl I. Hagen fjerne denne delen av hagen som tilhører huset han nylig kjøpte på Nøtterøy.

- Lei av å bli sett på som kjeltring
- Vi har tatt sikte på et samarbeid med huseierne og grunneieren av dette sikringsområdet, for å få en løsning på dette, sier kommunaldirektør Petter Talleraas i Nøtterøy kommune til NRK.

Carl I. Hagen er "lei av å bli sett på som en kjeltring i denne saken" og nekter å gi kommentar til NRK Her&Nå. TV 2 Nettavisen har tirsdag kveld ikke lykkes i å komme i kontakt med Frp-lederen.

Politikerne i Nøtterøy-kommunen har tidligere bestemt at en kyststi skal gå gjennom området. Dermed kan folk i Nøtterøy ta søndagsturen rett forbi terrassen til Carl Ivar og Eli neste vår.

Nå gjenstår det å se om det nye Frp-tunge kommunestyret i Nøtterøy griper inn og stopper den politiske prosessen som tvinger Hagen til å fjerne hagen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.