RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hagen vil beskyttes mot turfolk

Sist oppdatert:
Carl I. Hagen frykter at han og Eli vil bli en turistattraksjon og vil stanse tursti.

Carl Ivar og Eli Hagen skriver i et brev til Nøtterøy kommune at de frykter å bli en turistattraksjon, og de setter seg mot planene om en tursti foran ekteparets strandeiendom på Nøtterøy.

- Allmennheten går faktisk foran Carl I hagens innsigelser i mange saker, også denne, sier Bård Fuglvik, lokalpolitiker for Arbeiderpartiet til TV 2 Nyhetene.

Politiets sikkerhetstjeneste har vurdert Hagen som et mulig terrormål, noe han selv antyder i brevet, der han ber om «at adkomsten til oss av " nysgjerrige" og folk som ikke ønsker oss alt godt blir mest mulig begrenset og vanskeliggjort.»

- Carl I hagen har selvfølgelig rett til beskyttelse, men nå vet jeg ikke hvor lurt det var å etablere seg her hvis man vil ha et tilbaketrukket liv, sier Fuglvik.

Hagen får ikke uventet får Hagen støtte av Frps lokallag.

- Akkurat der hvor disse fem villaene ligger ser det ikke ut som det er mulig å få en sammenhengende tursti, sier Frps gruppeleder på Nøtterøy, Svein Fagereng i Nøtterøy Frp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere