RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Haiket med polsk mann

Sist oppdatert:
Politiet etterlyser en polsk mann i letingen etter den savnede Marijke Vervoort (26) i Jotunheimen.

Politiet i Lom etterlyser føreren av en polskregistrert Opel Astra. Mannen var sammen med Marijke dagen før hun forsvant.

- Han er ikke mistenkt for noe, men vi ønsker kontakt fordi den savnede haiket med ham fra Lom til Spiterstulen dagen før hun forsvant, sier lensmann Steinar Angard i Lom til TV2 Nettavisen.

Blå Opel
Mannen skal være mellom 30 og 40 år. Han er mellom 175 og 180 centimeter høy, og har mørkt, kortklippet hår. Mannen hadde på seg mørke fjellklær.

Bilen han kjører er en blå Opel Astra stasjonsvogn. Den er utstyrt med, hvite EU-skilter merket PL, opplyser Angard til TV2 Nettavisen.

- Ta kontakt
Angard oppfordrer alle som har vært i området forsvinningsdagen til å ta kontakt med politiet, selv om de ikke har sett noe.

- Ved å få høre fra folk som har vært visse plasser i området, og ikke har sett noe, får vi avdekket hvilke steder hun ikke har vært. Dermed kan vi eliminere disse områdene i letingen, sier Angard til TV2 Nettavisen.

Vurderer å innstille søket
Politiet har nå søkt alle sentrale deler med helikopter, redningshunder og hjelpekorspersonell i tre døgn - uten å ha fått en eneste pekepinn på hva som kan ha hendt med 26-åringen. De vil mandag vurdere om de skal avslutte letingen inntil videre.

- Etterforskningen er vi i full gang med, og den vil fortsette som planlagt, men vi vil vurdere om vi skal avslutte letingen mandag, sier Angard.

Marijke Vervoort har nå vært savnet i 2 uker. Hun ble sist observert på vei fra Spiterstulen til Visdalen om morgenen 1. pinsedag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere