Politidistriktene mottok flere meldinger om hærverk, uro og skremmende opptreden på halloween-kvelden. På Romerike strømmet meldingene inn til operasjonssentralen. I Lillestrøm ringte en kvinne på 90 år til politiet ved halv åtte-tiden etter at hun ble skremt av noen ungdommer.

- Kvinnen ble svært redd etter at ungdommer hadde hengt på dørklokka, banket på og tittet inn gjennom vinduene. Vi reiste til stedet og fikk beroliget henne, men fant ingen av ungdommene, sier operasjonsleder per Stenslet i Øst politidistrikt til Romerikes Blad.

Eggkasting på hus og biler

I Lillestrøm, Jessheim, Lørenskog og på Strømmen har politiet også fått flere meldinger om eggkasting på hus.

- På Lillestrøm stasjon er det i tillegg flere biler som har blitt utsatt for dette, sier operasjonslederen til rb.no.

- Vi mottar meldinger om eggkastende, maskerte ungdommer flere steder i byen. Slikt skadeverk kan resultere i et forelegg på kroner 6000, tvitret Oslo-politiet klokka 19.45.

På Mortensrud var et 30-talls ungdommer i 19-tiden i gang med å kaste egg på hus.

Overfalt av ungdomsgjeng

To garasjer på Borgen ble tagget med rød spray, og en person ble overfalt av et større antall ungdommer på Blommenholm ved 20.30-tiden . Vedkommende ble ikke alvorlig skadd.

I Alta/Hjemmeluft fikk politiet ved 20.30-tiden melding om ungdom som kastet stein og snøballer på et hus. En patrulje rykket ut til stedet og var i kontakt med involverte og foresatte, melder politiet i Finnmark.

Politiet i Agder fikk klokka 20.45 melding om brann i søppeldunker på to forskjellige steder på Lund. Ungdommer var sett løpende fra stedet. De samme personene har trolig satt fyr på søppeldunker i tilknytning til Lovisenlund skole, opplyser politiet på Twitter.

Knuste bilruter - jenter pågrepet

Politiet i Stavanger fikk ved 23-tiden melding om flere unge jenter som knuste vinduer på parkerte biler. En patrulje har anholdt fem mindreårige jenter, melder operasjonssentralen på Twitter.

Politiet i Vestfold melder klokka 21.10 om skadeverk i Holmestrand sentrum der ruter er knust. Politiet rykket ut til stedet og søkte etter gjerningspersoner, men uten å finne noen.