RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Halloweensminke ga brannskader

Sist oppdatert:
Sminket seg som dødninghode - fikk kraftige brannskader.

Halloween-festen lørdag ble et mareritt for Cathrine Svendsen. Da hun tok av sminken etter festen hadde hun fått kraftige brannskader i ansiktet.

- Jeg sminket meg rundt klokken 18 på kvelden og allerede kort tid etterpå merket jeg at det begynte å klø, sier 28-åringen fra Skien til Telemarksavisa.

Svendsen hadde sminket ansiktet etter mønster fra et dødninghode. At det klødde tenkte hun var en typisk reaksjon med så mye sminke.

Tidligere på dagen hadde hun vært hos Notabene på Lietorvet i Skien og handlet inn hvit og sort sminke av merket Character makeup kit. Sminken er produsert av en kinesisk produsent.

Utslettene var spesielt kraftig rundt øynene og på deler av kinnene, og disse var trolig annengradsforbrenning.

Etter tre dager med fuktighetskrem er huden fortsatt ruglete og rød på de mest utsatte stedene.

Tirsdag var TA i kontakt med Notabene for å få vite om det er flere som har fått allergiske reaksjoner av dette produktet og om det blir trukket fra markedet. Direktøren for Notabene i Norge svarte ikke på deres henvendelser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere