RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Halvnaken mann antastet kvinner

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Kun iført et pledd ba mannen om to kvinners barmhjertighet. - Jeg har ikke fått meg noe siden ungdomsskolen, var argumentet.

(iBergen.no) Sjekketrikset førte imidlertid ikke fram hos de to kvinnene, som straks anmeldte den tvilsomme fyren til politiet.

Underlig antrekk
Det var i fjor sommer at mannen skapte kvalm i Bergen sentrum. Ikledd et skittent pledd, en topp med dyremønster, et belte og en bjørnelue vandret han synlig beruset rundt i gatene.

Rusmisbrukeren (56) gjorde anstøt mot de to kvinnene og spurte om de ville bli med ham.

- Jeg har ikke fått meg noe siden ungdomsskolen, fortalte ham dem. Etter at han ikke overraskende var blitt avvist, fortsatte han med å stryke den ene kvinnen på låret.

Prøvde seg på politidame
Da politiet kom til stedet etter flere hadde ringt og varslet om den halvnakne mannen, var han i ferd med å sprute vann på en kvinne som hadde to barn med seg.

Heller ikke den kvinnelige politibetjenten som arresterte ham slapp unna 56-åringens tilnærmelser. Alle hans bestrebelser til tross, natten måtte han tilbringe alene i politiarresten.

- Ikke religion
Nå har Bergen tingrett dømt ham til ytterligere tid bak lås og slå. I dommen går det fram at han også flere ganger er tatt med narkotika. Han nektet straffskyld med henvisning til grunnlovens bestemmelse om fri religionsutøvelse, noe han også tidligere har argumentert med i retten.

Den gangen ble argumentet blankt avvist, og heller ikke nå ble religionspåstanden hørt. Han ble dømt til 60 dager ubetinget fengsel.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere