RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Han visste ikke engang hvordan man startet båten»

(TV 2 Nyhetene)
Sist oppdatert:
Vitner forteller at Idol-Ali overhodet ikke hadde kontroll over båten han krasjet med.

Ifølge vitner som fvn.no har snakket med, kjørte Alejandro Fuentes (19) uvørent før ulykken søndag kveld.

To personer måtte til sykehus og flere båter ble kollisjonsskadet da Idol-Ali mistet kontrollen over sin splitter nye båt ved Fiskebrygga i Kristiansand søndag kveld.

Bakgrunn:Idol-Ali i båtulykke

- Han visste ikke engang hvordan man startet båten. Han kom kjørende og ropte noe om at det var best vi flyttet på oss, så ikke han knuste oss, sier vitnet Frode Berg til fvn.no.

Flere andre vitner bekrefter også historien overfor avisa. Også politiet opplyser at de har vært i kontakt med vitner som gir lignende skildringer:

- Han ble observert tidligere på dagen ved Tømmerstø. Da hadde han også litt problemer med en annen båt. Det kunne virke som om han ikke hadde kontroll på båten, sier politiførstebetjent Arild Sørensen til avisa.

Som Nettavisen skrev tidligere mandag, har Alejandro Fuentes forklart i politiavhør at gassen på båten må ha hengt seg opp, og at det må ha vært årsak til den dramatiske ulykken i Kristiansand.

Politiet har i sine undersøkelser mandag imidlertid ikke funnet noen feil ved båten som underbygger dette.

Les saken:- Ingenting galt med Alis båt

- Teknikere har i dag undersøkt den aktuelle båten, uten at det ble funnet tekniske feil, sier politiførstebetjent Arild Sørensen til Nettavisen.

Alejandro Fuentes svarte ikke på Nettavisens henvendelser mandag, men sier gjennom sin manager Jan Fredrik Karlsen at ulykken var et «beklagelig uhell».

Les mer:- Jeg beklager

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere