RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Håpløse kjøreforhold

Sist oppdatert:
Bilbergingsbransjen i Vestfold fikk nok å gjøre lørdag. Sludd- og snøfall ga såpeveier. Sjekk været her.

Snø og sludd over Vestfold og Buskerud resulterte i glatte kjøreforhold og et utall utforkjøringer og trafikkulykker lørdag.

Ut på kjøretur? Sjekk vei- og trafikkmeldinger her!

- Forvent glatte veier
Utover kvelden ventes det opphold og klarvær over fylket. Men det er store sannsynligheter for at snø- og sluddfallet fryser til i løpet av natten.

- Forvent glatte veier, advarer meteorolog Camilla Øvrebekk ved Storm Weather Center.

Søndag er det forventet mer nedbør.

- Nedbøren sprer seg fra sør og vil etter hvert ramme hele landet sør for Stadt og Dovre. Nord-Norge kan vente seg spredte byger i Nordland og Finnmarkskysten, ellers mye opphold og rolige vindforhold, sier Øvrebekk.

Sjekk været der du bor med Nettavisens SUPERSØK!

Regn, regn, regn
Og om du skulle trenge nok en grunn til å grue deg til mandag: Det er meldt høljregn, vind og sludd hele uka over store deler av landet.

- Sør for Stadt blir det vått. Vi får en urolig værtype grunnet et lavtrykk i Skagerak som pumper inn østlig og sørøstlig vind. Det blir mye nedbør, ikke rekordstore mengder, men jevnt og trutt gjennom hele uka. Snø i lavlandet og de indre strøk, men ellers regn, regn, regn, sier Øvrebekk

I nord vil snø- og sluddværet spre seg gjennom Nordland og til Troms. Ellers er det ventet mye halvskyet vær og opphold.

NYTTIG: Været på mobil

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere