*Nettavisen* Nyheter.

Har avsluttet søk etter båt

Foto: 1881.no (1881.no)

Hovedredningssentralen satte i verk en større redningsaksjon i Tromøysund søndag, men tror ikke lenger at en båt har gått ned.

22.03.09 20:50

Hovedredningssentralen iverksatte søndag en søk- og redningsoperasjon etter at de klokka 16.50 søndag fikk melding om at noen hadde observert en båt som gikk ned i Tromøysund utenfor Arendal. Båten skulle ha gått ned like ved Tromøybroa, men mest sannsynlig var det falsk alarm.

- Søket ble avsluttet klokka 19.50, uten at det er funnet noe. Vi tror meldingen om båten som gikk ned bygger på en feilobservasjon, sier vaktleder Johan Mannsåker ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til Nettavisen.

Har du tips til Nettavisen? Send SMS/MMS til 1930 eller e-post til tips@nettavisen.no

Meldingen gikk ut på at en liten båt, trolig med en person om bord, hadde gått ned. Meldingen kom til Hovedredningssentralen klokka 16.50.

Søket startet med redningsskøyta «Odd Fellow» og luftambulanse, og etter en stund var også dykkere i vannet.

- Dykkere er på stedet nå og søker. Det er ikke funnet noe, uttalte Mannsåker til Nettavisen klokka 18.30. Det ble ikke funnet vrakgods, selv om lokale medier på et tidspunkt meldte om dette.

I tillegg til luftambulanse og redningsskøyte var også politi, ambulanser og brannvesenet på stedet, skriver Arendals Tidende.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.