RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har bilde av Fokus-ranerne

(Politiet)
Sist oppdatert:
Politiet i Oslo har sikret seg bilde av mennene som ranet Fokus Bank i Karl Johansgate fredag. Ranerne skal ha stukket av i taxi.

Bildet ble tatt av et overvåkningskamera i Arbeidergata, etter at de tre ranerne hadde ranet Fokus Bank. Ranerne sees mens de løper oppover gaten på vei mot Grensen.

De tre ranerne var bevæpnet og maskerte, og kom seg unna etter ranet. Det er ikke kjent om de har fått med seg noe og eventuelt hvor mye. Selv

Tett med folk
Væpnet politi rykket raskt ut til Fokus Bank på Karl Johan da ransalarmen gikk rundt klokka 14.30. Det var tett med folk i Oslos hovedgate da ranet skjedde.

Store politistyrker jakter nå på ranerne, og politihelikopter har også vært på vingene. Ingen mistenkte er så langt pågrepet.

- Vi har ikke pågrepet noen ennå, men vi har mange spor å gå etter. Vi har blant annet funnet noen klær ranerne har brukt, sier vaktleder ved kriminalvakta, Jostein Plassen, til TV 2 Nettavisen.

Ranerne skal ha rømt via Arbeidergata og inn Grensen. En pose med klær som ranerne kan ha benyttet ble funnet i Citypassasjen og tatt hånd om av politiet.

Tok drosje
Et vitne forteller til TV Norge at han så de tre uten masker løpe inn i City Passasjen. Han gikk videre oppover Grensen og så de to av mennene komme ut av City Passasjen i Akersgata.

- Mennene virket stresset og så seg rundt. De praiet en taxi i Grensen et par hundre meter fra Stortorvet. Han la merke til at den ene hadde en gul plastpose i hånden, sier vitnet.

Politiet ønsker å komme i kontakt med drosjesjåføren som har kjørt denne taxien.

- Han har ikke meldt seg. Han ønsker vi å snakke med, sier Plassen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere