Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har bilen din krasjet?

Foto: Paul Weaver (Paul Weaver - Nettavisen)
Sist oppdatert:
Ulykkesbil med blodflekker på panseret funnet uten fører. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Her ser du utdrag fra nattens politilogg:

Overdosedødsfall forhindret
FRED OLSENS GATE: En 34 år gammel mann ble reddet fra overdosedødsfall i går kl. 23.35 i Fred. Olsens gate. Melder var en drosjesjåfør. Politiet kom til stedet etter ca. fire minutter og en ambulanse ble rekvirert umiddelbart. 34-åringen fikk motgift og tilbud om et opphold på legevakten, men avsto.

Ulykkesbil uten fører
SMALVOLL: Kl. 23.34 ble det meldt om en bil som sto hensatt i rundkjøringen ved Smart Club. Bilen hadde kjørt ned et skilt og på panseret var det blodflekker. Bilens nøkler sto i den ene døra. Politiet søkte litt i området, men fant ikke føreren i første omgang. Bilen ble tauet inn.

Mann skadet fot
STORO: På Ring 2 vestgående ved Store ble det i natt kl. 01.16 funnet en mann som hadde klatret over et gjerde og skadet foten sin. En ambulanse kom og tok med seg den uheldige mannen.

Sovende mann med narkotika
GRÜNERLØKKA: En 42 år gammel mann ble kl. 02.11 funnet sovende på en trapp utenfor et hybelhus på Grünerløkka. I første omgang ville politiet kjøre han til legevakten, men da politiet fant narkotika på mannen, ble han med til Sentralarresten i Politihuset.

Bil uten papirer
GRENSEVEIEN: Kl. 02.48 kontrollerte politiet en bil i Grenseveien ved Økernveien. Føreren oppga innledningsvis feil personalia, og fortalte etter hvert at han ikke hadde førerkort. Han hadde dessuten ikke vognkort da han hadde kjøpt bilen i Sverige for en 1000-lapp dagen før. Bilen var ikke meldt stjålet. Det viste seg at det var bruksforbud på bilen, så politi og tollvesen kontrollerer dette nærmere. Mannen hadde heller ingen kjøpekontrakt eller salgsmelding. Bilen ble tauet inn.

Krasjet med stjålet bil
SINSEN: Ved Ring 3 av kjøringen til Løren ble det kl. 03.42 oppdaget en trafikkulykke. En bil hadde fått sleng og den ene delen av bilens frontparti var skadet. Tenningslåsen var knekt, og det betyr at bilen trolig var stjålet. Det var ingen alvorlig personskade, men det virket som om forhjul og bakhjul på den ene siden var brukket. Den 43 år gamle føreren ble kjørt til legevakten og må svare nærmere for denne saken.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!