RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har du sett denne bilen?

Sist oppdatert:
Dette er bilen de siktede stakk av i etter skytingen på Aker Brygge søndag. Har du sett den?

Oslopolitiet bruker alle midler for å fange de mistenkte etter skytingen på Aker Brygge søndag, og ber publikum om hjelp.

- Vi driver taktisk etterforskning, og har et bredt engasjement for å få tak i de siktede. Vi har mange tjenestemenn som har opparbeidet seg stor kompetanse om hva som beveger seg i miljøene, og de bruker de kontaktene de har for å finne de fire, sier politioverbetjent Finn Abrahamsen til TV 2 Nettavisen.

Fortsatt i Norge
Det er satt av store ressurser for å finne fire mennene på henholdsvis 25, 24 og 27 år. Abrahamsen sier at han faktisk ikke har tallene for hvor mange politimenn som deltar i jakten.

Politiet tror de fire som er mistenkt for skytingen på Aker Brygge fortsatt befinner seg i Norge, men er fortsatt ikke nær en pågripelse.

- Vi har til hensikt å pågripe de mistenkte så snart som mulig. Vi har ikke gått ut med navn og bilder av de siktede foreløpig, men det vil mest sannsynlig komme i løpet av tirsdagen, sier Abrahamsen.

Kan være farlige
Politiet legger ikke skjul på at de frykter at de siktede skal være farlige, men håper at de ikke skal være det.

- De kan nok være farlige hvis de befinner seg i en presset situasjon, men generelt sett vil de ikke være det. Vi er nå i ferd med å kontakte advokatene deres, og håper selvfølgelig at de melder seg så snart som mulig, sier han.

Abrahamsen vil ikke kommentere om man frykter en åpen gjengkrig i Oslos gater. Like fullt legger han ikke skjul på at selv bagateller kan utløse skyteepisoder som den søndag.

- Banaliteter
- Jeg konsentrerer meg om denne saken, og ikke hva som eventuelt kan skje. Vi håper jo at dette ikke skal utløse flere voldshandlinger. Motivet for søndagens skyting er ikke klart, men vi utelukker ikke at det er de rene banaliteter som var årsaken til skytingen, sier Abrahamsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere