*Nettavisen* Nyheter.

Har du sett denne mannen?

Politiet mener dette er en av de to polakkene som nå er pågrepet. Bildet stammer fra et overvåkingskamera i Bergen. Foto: Politiet

Dette er en av to menn politiet har etterlyst etter at en kvinne i 30-årene ble ranet i Bergen sentrum mandag.

16.06.04 13:10

Det grove ranet skjedde på parkeringsplassen mellom Sparebank Vest i Kaigaten og rådhusblokken mellom klokken 22.30 og 23.00 mandag kveld.

Kvinnen har forklart til politiet at de to både har ranet henne og at de mot hennes egen vilje kjørte med henne fra Bergen sentrum til Åsane. Gisseldramaet fant sted i 30-åringens egen bil, en brun Volvo 240 stasjonsvogn.

Også tre vitner
Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som kan ha sett eller kjenner til noe som har med saken å gjøre.

- I tillegg ønsker politiet kontakt med tre personer som befant seg i området der kvinnen ble ranet ved 22.30 til 23.00-tiden 14. juni, skriver informasjonsleder Trygve Hillestad i Hordaland politidistrikt i en pressemelding.

Han presiserer at de tre ikke er mistenkt i saken, men at de kan ha gjort observasjoner som er av betydning for etterforskningen.

Mannen på bildet:
Mellom 25 - 35 år, ca. 170 /175 cm. høy, mørk hår med en utvokst frisyre som ikke var klippet på noen mnd, smalt ansikt, lys i huden, sped bygget og beveget seg lett, iført mørke klær, en lett jakke og vanlig bukse og sko. Snakket greit engelsk uten spesiell aksent pluss et språk kvinnen ikke forstod.

Den andre mannen:
Mellom 25 - 35 år, høyere enn 170 cm, hårfargen var blond mot lys blond, og kort hårlengde, stritt hår. Kraftig bygget, med seine bevegelser. Iført lyse klær, jakke med vannavstøtende stoff. Snakket dårlig engelsk pluss et språk kvinnen ikke forstod.

Har du tips? ring politiet i Hordaland på telefonnummer 55 55 63 00

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.