RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har du sett denne mannen?

Sist oppdatert:
25 år gamle Kristell etterlyses etter at han forsvant fra hurtigruta «MS Midnattsol».

Familien etterlyste Kritstell Favi Imperiale, tidligere Fredheim, til politiet da han ikke kom hjem mandag i forrige uke.

Politiet går nå offentlig ut og etterlyser mannen fra Sørreisa i, som sist er observert om bord på hurtigruteskipet «MS Midnattsol» rundt avgang fra Honningsvåg ved 15-tiden dagen etter.

– Det er foreløpig ikke noe grunn til å tro at han har blitt utsatt for noe kriminelt. Familien etterlyser han fordi de lurer på hva som har skjedd med ham, sier politiførstebetjent Inge Martinussen ved Troms politidistrikt til Nettavisen.

Den 25 år gamle mannen er 182cm, slank, har langt bølget hår, brune øyne. Da han forsvant var han iført halvlang grønn duffelcoat, grå bukser, blå rutet skjorte og sorte sko.

- Vi søkte først etter mannen i Sørreisa i en dag før vi avsluttet søket. Deretter fulgte vi elektroniske spor, som ledet det oss til Finnmark. Der kjøpte mannen en billett til hurtigruta, og der ender sporet, forteller politibetjent Jan Inge Lundberg ved Sørreisa lensmannskontor til Nordlys.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere