RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har du sett disse mennene?

Sist oppdatert:
En Mix-kiosk i Bergen sentrum ble mandag morgen ranet med en haglelignende gjenstand. Her er bildene fra kioskens overvåkingskamera.

Se flere ransbilder nederst i artikkelen.

- Våpenet som ble brukt var pakket inn, men den kioskansatte 26-åringen mente han så to løp, sier politioverbetjent Tove Lian Mathiesen ved Hordaland politidistrikt.

Politiet ønsker å komme i kontakt med folk som var i området mellom 06.30 og 07.00. Kiosken ligger i Kong Oscars gate 5. De to ranerne skal ha løpt over gravplassen ved Korskirken etter ranet. Politiet fikk melding om ranet 06.44.

Den 26 år gamle mannen som var på vakt i kiosken kom ikke til skade.

Så bil
- Den ene raneren var iført en rød kjeledress med lyse felt i front, og hadde en lys beige hettegenser over hodet. Han hadde på seg solbriller og blå hansker som kan ha vært skihansker, sier Mathiesen.

Den andre raneren hadde på seg mørk jakke. På hodet hadde han en lue med strikkemønster og øreklaffer.

Øyenvitner har beskrevet en bil med tre personer i som sto parkert i krysset mellom Lille Øvregate og Korskirkesmauet.

- Opplysningene vi har fått tyder på at dette er ranerne, sier Mathiesen.

Politiet vet ikke hvor mange penger ranerne fikk med seg. Fornærmede sitter nå i avhør, og politiet er ferd med å foreta tekniske undersøkelser av åstedet.

Seks ran på fire år
- Dette er sjette gang på fire år kiosken har blitt ranet, sier daglig leder i Mix Mat Døgnet Rundt A/S, Ørjan Hauge, til TV 2 Nettavisen.

Han tror de mange ranene skyldes at kiosken er døgnåpen. Flere ansatte har tatt kontakt med Hauge etter hendelsen og sagt at de ikke ønsker å jobbe nattskift lenger.

- Folk føler seg utrygge, og det har de tydeligvis god grunn til. Jeg trodde vi hadde fått vår kvote for lengst, sier Hauge.

Hvis du har tips i saken kan du ringe Hordaland politidistrikt på telefon 55 55 63 00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere